Litt om Atelier Flora.

 

Atelier Flora AS har eksistert siden 1988, og drives av Kristin Voreland, tidligere Norges-, nordisk og Europa-mester i blomsterdekorering.

Våre ansatte Kristin, Anne og Erlend er alle fagutdannede blomsterdekoratører, vi setter faglig kompetanse høyt og er ivrige med å oppdatere oss på hva som skjer i faget. Våre blomsterarbeider og utsmykninger har et personlig preg der naturmaterialer og blomster av høy kvalitet er viktig. Vi driver også med opplæring og kursing av både nybegynnere og bransjefolk. I tilegg til dette og blomsterbinding i butikk arbeider vi med større utsmykninger og fasadepynt med skulpturelle elementer. Eksempler på våre arbeider er alt fra små blomstersmykker til et 12 meter høyt juletre til kjøpesenteret X-hibition's juleutsmykning!

 

Våre satsingsområder.

Butikkbinderi: Buketter, dekorasjoner, plantearrangementer til alle anledninger.

Brudebinderi: Brudebukett, knapphullsblomst, borddekor, kirkedekor, alterbuketter, bildekor og blomster til brudepike/brudesvenn.

Sorgbinderi: Kistedekorasjon, krans, bårebukett, båredekorasjon og dekor til kirken.

Utsmykningsoppdrag: Utvendig og innvendig dekor til kjøpesentre, restauranter, private hjem o.l.

Kurs: For nybegynnere og viderekommende.

Levering: Vi kjører ut blomster til hele Stor Bergen. Siden vi også er en Interflora-butikk, formidler vi blomster til både inn- og utland.